Beoordelingen van Virgill's Chicken&Waffles Amsterdam

Recente recensies van Virgill's Chicken&Waffles Amsterdam

5 sterren na 15 reviews

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wilde al een hele tijd Virgill's Chicken & Waffles proberen en dit voldeed aan mijn hoge verwachtingen. Erg lekkere kip, en ook nog ontzettend goede Mac & Cheese. En wat een goeie porties?! We hebben er uiteindelijk twee dagen van gegeten! Bezorging was ook uiterst vriendelijk.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It was awesome. We were full but that was expected. Best birthday dinner ever.

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, veel beter dan bij andere restaurants, alleen waren ze de siroop bij de wafels vergeten. Daarbij is het prettig als het bij de voordeur geleverd daar betaal ik bezorgkosten voor.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Alleen erg jammer dat ik mijn drankje niet binnenkreeg en de bestelling een half uur later was.. toch complimenten voor het eten!!

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en lekker eten!

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele enge chicken type beat. Super crunchy en mals

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fried chicken done right! Good Food!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja altijd heel lekker en bestel hier vaak, enige wat echt jammer is dat het altijd zo enorm lang duurt voordat het eten er is qua bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

The food was great the fries were delicious the chicken burgers juicy and the strips delicious and filing. And the service was great (just too bad I had to go back to work :-))

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super service en het eten was heerlijk! Zeker een aanrader!

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe twee keer hier besteld en het eten is heerlijk! Allereerst de manier waarop alles is verpakt is heel mooi en netjes. De kip is goed gekruid en in combinatie met de wafels en siroop is het fantastisch. De service is ook top, erg vriendelijk en enthousiast. Geen minpunten te bedenken, dit is ons favoriete nieuwe adresje voor lekker eten!